Administradors de finques

Com qualsevol organització, entitat o negoci, l’administració de finques i comunitats es va complicant en funció de les necessitats a cobrir, les dimensions de les instal·lacions o el nombre de recintes o edificis que estan sota la nostra responsabilitat. Som Gestio és una empresa especialitzada en l’administració de finques i comunitats, així com la gestió de patrimoni immobiliari i lloguers.

Gestió de comunitats de propietaris a Olesa de Montserrat i altres localitats

L’exigència d’administrar una comunitat de propietaris pot ser molt alta, a tots els nivells: econòmic, tècnic, administratiu i legal. Però també quant a dedicació i compromís. Som Gestió pot ocupar-se de les diferents àrees que impliquen la gestió adequada d’una finca o comunitat.

Comptabilitat i finances

Cerca d’estalvi i rendibilitat econòmica. Gestió de rebuts de quotes i pagaments a proveïdors. Informació i assessorament econòmic. Balanç, estat de comptes i pressupostos anuals. També, gestió de lloguers i patrimoni immobiliari.

Subministraments: seguretat i energia

Com a agents homologats de ALDRO ENERGIA I SOLUCIONS podem realitzar sense cap cost un estudi energètic dels subministraments contractats per la comunitat i dels seus co-propietaris per així des de l’inici de la relació aconseguir trobar lestalvi econòmic desitjat. També ens és grat informar-vos que som agents de Securitas Direct, realitzant la instal·lació i manteniment del sistema de seguretat i alarmes.

Assegurances

Contractació i tràmits amb companyies d’assegurances per a comunitats de veïns i finques. Ens encarreguem de fer una minuciosa anàlisi de la situació de cada finca o comunitat per determinar el millor pla personalitzat d’assegurances, amb tota la cobertura necessària, treballant amb més de 15 companyies de notòria solvència com Mapfre, Allianz, Helvetia, Reale etc.< /p>

Serveis jurídics

Contar amb assessorament legal especialitzat és essencial a l’hora de formalitzar contractes, realitzar reclamacions extrajudicials i judicials i disposar de totes les eines necessàries per defensar els drets dels propietaris. Experts a la Llei de la Propietat Horitzontal.

Administració i secretaria

Ens ocupem de totes les activitats relacionades amb l’administració: tasques de secretaria i atenció a proveïdors i usuaris, estratègia de comunicació, constitució de la comunitat si cal, redacció i repartiment d’actes , convocatòria i assistència a juntes.

Manteniment i reparacions

Reparació d’elements comuns a una comunitat de propietaris. La gestió integral de finques i comunitats ha d’incloure un servei de manteniment preventiu i gestió tècnica de reparacions per garantir el funcionament òptim de les instal·lacions, resoldre incidències i, si cal, emprendre obres i reformes.

La nostra filosofia

Administrar una comunitat de propietaris pot arribar a ser tan complex i exigent com és dirigir una empresa o qualsevol institució pública o privada. En oferir aquest servei, oferim les facilitats més grans als nostres clients, oblidant-se de totes les activitats que impliquen la gestió d’una finca o d’una comunitat de propietaris. És a dir, assumint totes les funcions possibles: una gestió integral.

Vetllar pel bon règim de tot el recinte, incloent-hi totes les instal·lacions i serveis comuns, planificació de juntes, reestructuració de despeses, labors de manteniment, posar en marxa els acords en matèria d’obres i altres atribucions acordades a la Junta i un llarg etcètera . Les funcions d’un administrador d’una comunitat de propietaris o finca poden ser molt variades. Som Gestio se’n fa càrrec.

Som Gestio administración de fincas

Administrador de finques a Olesa de Montserrat

Som Gestió ofereix els serveis a l’àrea sud de la província de Barcelona. Les nostres oficines es troben a Olesa de Montserrat, però també cobrim la gestió de finques a altres municipis del Baix Llobregat, Anoia o l’Alt Penedès, com Martorell, Terrassa, Abrera, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca, Collbató, Viladecaballs, Castellbisbal, El Bruc, Gelida i Monistrol de Montserrat.

Assessorament online per a administradors de finques i comunitats

El nostre model de treball l’hem adaptat a les noves formes de viure, realitzant juntes de propietaris telemàtiques i reunions puntuals online amb presidents o copropietaris, també la digitalització ens permet atendre necessitats específiques, sense que la ubicació sigui una barrera per fer-ho. És per això que, si ets d’una altra localitat o zona, però vols rebre assessorament en línia per a algun aspecte concret referent a la gestió de finques, també pots contactar amb nosaltres.

La nostra metodologia: Administració de finques 4.0

Som Gestió aplica el concepte d’administradors de finques 4.0 per oferir un servei caracteritzat per una millor organització, automatització i interpretació de les dades recollides, cosa que ens permet enfocar el nostre temps a les tasques més importants ia les relacions amb les persones, ja siguin les propis clients, llogaters o proveïdors, establint relacions col·laboratives i de confiança molt més estables i duradores.

Gràcies a un esquema molt simple però efectiu, aconseguim detectar i delimitar els punts clau més importants per a la correcta gestió i administració d’una finca, identificant la proposta de valor, els canals, les activitats i tasques clau de la comunitat o finca, els recursos existents, els socis o “partners”, així com les relacions amb els clients i la seva segmentació. En dos blocs més, també apareixeran reflectits l’estructura de costos de la finca o comunitat i el flux d’ingressos existent.

Pressupost per a l'administració de finques o comunitats

Vols conèixer les nostres tarifes com a administradors de finques? Realitzar-nos alguna qüestió tècnica? Contractar un servei puntual?

Som Gestió ofereix un servei integral, però també podem oferir un pressupost personalitzat per cobrir serveis específics, com el subministrament de llum i gas , instal·lar una alarma o contractar serveis legals per a una finca o comunitat.

Contacta ara amb Som Gestió i sol·licita tota la informació que vulguis, sense compromís.