Serveis Jurídics

Des de Som Gestió proporcionem serveis legals i jurídics a les finques i comunitats que gestionem, oferint així solucions més àmplies, més completes, minimitzant les complicacions de propietaris i usuaris de les instal·lacions. Els serveis inclouen assessorament legal, vigilància del compliment de les lleis i accions de defensa jurídica, si cal. Reclamacions tant a nivell judicial com extra judicial.

Sobre els nostres serveis legals per a finques i comunitats

A més de resoldre qualsevol tipus de consulta que els òrgans directius de la comunitat o propietaris de finques ens vulguin realitzar, els nostres serveis jurídics inclouen la supervisió de contractes, l’elaboració de reglament de règim interior i l’assistència legal a l’hora d’elaborar o canviar els estatuts vigents .

Els nostres serveis legals especialitzats en propietat horitzontal per a finques i comunitats de propietaris o veïns és només una de les activitats de què podem ocupar-nos. També ens ocupem de la gestió econòmica, relacions amb proveïdors i òrgans administratius, reparacions i manteniment o els tràmits amb les companyies dassegurances, entre altres tasques. Un servei integral, en definitiva.

servei legal a comunitats

Necessites un administrador de finques?

Si necessites un administrador per a la teva finca o comunitat de propietaris, no dubtis a contactar amb Som Gestio perquè et poguem informar sobre tot el que fem. Des de preus fins a totes les especificacions sobre els nostres serveis. Una empresa seriosa, compromesa, amb professionals qualificats en diferents àrees.

Som Gestio és la teva empresa gestora de finques amb serveis jurídics inclosos.