promoció

Administradors de comunitats a Viladecavalls

Ja sigui per falta de temps o per preferir optimitzar tot allò referent a la gestió d’una comunitat de propietaris o veïns, de vegades ens veiem obligats a cercar i contractar els serveis d’un administrador de comunitats. Estàs cercant una empresa especialitzada en l’administració de comunitats a Viladecavalls? Et presentem els nostres serveis.

Podem emprendre totes les reparacions i fer-nos càrrec de les incidències que hi hagi a les instal·lacions, als sistemes d’alarma i de les instal·lacions elèctriques o de gas. De totes les avaries. Però també de les relacions i els acords amb les companyies d’assegurances, de problemes i tràmits legals relacionats amb reclamacions amistoses o judicials, elaboració i signatura de contractes oficials i, en general, de l’assessorament legal i jurídic per a una comunitat.

Gestionant una finca a Viladecavalls

Des de Som Gestió estem especialitzats en la gestió tant de comunitats de veïns com de finques. Tots aquests serveis els oferim igualment per administrar una finca a Viladecavalls. O per a complexos que incloguin diverses finques o comunitats de propietaris, en què la gestió es complica encara més.

empresa administradora de comunitats

Si esteu pensant quines són les tarifes d’un administrador de finques o per a una comunitat de veïns a Viladecavalls, no dubteu a contactar-nos perquè us puguem informar amb detall dels nostres preus i serveis inclosos.