promoció

Gestió de finques a Castellbisbal

Cercant una empresa per a la gestió de finques a Castellbisbal? L’administrador de finques compleix un rol molt important actualment, especialment quan és un servei per a diverses comunitats de veïns o propietaris dins una mateixa zona i sota la mateixa gestió. Les tasques es multipliquen i esdevenen més complexes.

Cobraments, control de despeses, convocatòries, reunions, revisions de seguretat, reparacions de possibles avaries, contactar amb proveïdors… Són moltíssimes les funcions que cal realitzar, especialment, com indicàvem, quan es tracta d’un complex de finques o comunitats unificades sota la mateixa direcció i gestió.

A més, cal disposar d’un servei jurídic de confiança per a possibles iniciatives legals, que en aquests casos solen ser molt habituals. Com podeu veure, les funcions d’un administrador de finques poden arribar a ser interminables. Per això és important comptar amb una empresa especialitzada en comunitats o finques. Una empresa que compti amb la possibilitat d’ocupar-se de totes les activitats i tasques que es requereixen.

Administrador de finques a Castellbisbal

Com a especialistes en administració de finques a Castellbisbal i zones confrontants, oferim un cobrir diversos serveis en un, fent-nos càrrec de tot allò que té a veure amb la gestió econòmica, les iniciatives legals i jurídiques, convenis de col·laboració amb companyies d’assegurances, gestions amb bancs o caixes d’estalvi per optimitzar els recursos disponibles… I també serveis complementaris com la instal·lació d’alarmes, subministrament d’electricitat, reparacions o la possible gestió per arrendament de la finca.

professional de la gestió de comunitats

Disposem de professionals especialitzats en diferents àrees i una extensa xarxa de col·laboradors. Som Gestio és tot el que necessites per despreocupar-te per la gestió de la teva finca a Castellbisbal. Experiència contrastada, tots els recursos i les màximes garanties.

Contacta amb nosaltres per explicar quins serveis necessites i així poder oferir-te més informació sobre preus i disponibilitat.