promoció

Administració de finques a Martorell

Prefereixes delegar la responsabilitat en la gestió de la teva finca o comunitat? Cercant administradors de finques a Martorell? Som Gestio ofereix els seus serveis a aquest municipi del Baix Llobregat.

Gestió de comunitat a Martorell

Les exigències en la gestió d’una comunitat o finca poden arribar a ser moltes, i requereixen coneixements en diferents aspectes. Com a propietaris, de vegades ens veiem obligats a ser economistes, advocats i secretaris, alhora que atenem les diferents necessitats de reparacions i manteniment. Molta càrrega de treball, a més, que requereix dedicació gairebé plena.

Et sents identificat o identificada amb aquesta situació? Som Gestió s’ocupa de totes les àrees relacionades amb la gestió d’una comunitat o una finca a Martorell.

Gestió econòmica i comptable

Optimitzar els recursos disponibles, és el primer pas. Gestió de cobraments i pagaments, comptabilitat, liquidació anual i pressupostos juntament amb assessorament financer per part d’especialistes en la gestió econòmica de finques i comunitats.

gestió de comunitat a Martorell

Gestió administrativa i secretaria

Labors dadministració, des de redacció dinformes, convocatòries dactes i comunicació amb assegurances, proveïdors, propietaris i usuaris.

Gestió tècnica i reparacions

Servei de manteniment per a les instal·lacions i serveis. Manteniment preventiu, inspeccions, neteges, reparacions, reformes i obres necessàries.

Gestió jurídica

Reclamacions extrajudicials a impagaments, assessorament per a la defensa jurídica i possibles reclamacions a proveïdors per incomplir clàusules del contracte, entre d’altres funcions. En la gestió de finques, comptar amb assessorament jurídic especialitzat a la Llei de Propietat Horitzontal, és molt important.

Altres serveis

Subministrament de llum i gas, sistema d’alarmes, jardineria… Un servei integral perquè no t’hagis de preocupar per cap aspecte relacionat amb la gestió de la comunitat o finca.

El nostre servei s’adapta a les característiques, necessitats i possibilitats de les instal·lacions i dels propietaris.

El millor és que et posis en contacte amb Som Gestió i que puguem informar-te sobre les nostres tarifes com a administradors de finques i tots els detalls sobre els nostres serveis.