promoció

Gestió de comunitats a Esparreguera

La gestió d’una comunitat pot complicar-se molt, especialment quan es tracta de gestionar diverses comunitats de propietaris o finques alhora. Encara més, si són recintes amb grans dimensions, molts proveïdors o amb problemes a nivell legal. Quan no ens podem fer càrrec de les diferents àrees que impliquen la gestió d’una finca o comunitat, l’ideal és que professionals especialitzats se’n facin càrrec.

I des de Som Gestió t’assegurem cobrir tots els serveis requerits a una comunitat de propietaris oa finques a Esparreguera. El nostre equip compta amb integrants qualificats a la gestió econòmica, però també professionals especialitzats en altres parcel·les necessàries per a una gestió integral.

Administració de finques a Esparreguera

Aquestes són les funcions i tasques que podem exercir com a administradors de finques i comunitats a Esparreguera.

Gestió econòmica

Ens ocupem de tota la comptabilitat, elaboració de pressupostos, optimització de costos i tot allò referent a la parcel·la econòmica i les finances.

Serveis jurídics

Assessorament legal en tot moment. Redacció de textos legals i contractes. Reclamacions judicials i defensa d’interessos per a finques i comunitats de propietaris.

gestió de comunitats a Esparreguera

Reparacions d'avaries i manteniment

De la mateixa manera, ens ocupem de resoldre qualsevol avaria o incidència tècnica. Un servei de manteniment resolutiu i sempre disponible.

Instal·lacions elèctriques i sistemes de seguretat

Som agents homologats de Securitas Direct per instal·lar i mantenir el sistema d’alarmes. A més, podem cobrir els serveis de subministrament de llum i gas.

Assegurances

Per a les assegurances requerides, comptem amb acords de col·laboració amb companyies d’assegurances de confiança.

Necessites informació precisa? Quan ho desitgis, contacta amb Som Gestió.
Estem sempre oberts a resoldre tots els teus dubtes.