Gestió de patrimonis

Oferim un servei de gestió patrimonial des de la responsabilitat social, el compromís amb cada client i la qualificació en matèria financera. Som Gestió és el que necessites per obtenir la màxima rendibilitat en les inversions, el més gran estalvi en les despeses i la gestió de lloguers més eficient.

Gestió d'arrendaments… i molt més

Per a cada situació, ens encarreguem de fer una exhaustiva anàlisi del patrimoni immoble, oferint la millor solució a cada client.

Gestió del patrimoni immobiliari

Quan disposem de diversos pisos, cases, edificis amb diferents comunitats de veïns, locals comercials, naus industrials o fins i tot terrenys, la gestió de tot aquest patrimoni es complica. A nivell de coneixements financers, però també a nivell de disponibilitat, ja que cal dedicar-hi molt de temps.
Som Gestió es pot encarregar de tota la gestió del patrimoni immobiliari, ja que a més de l’economia disposem de tècnics qualificats per a les reparacions, assessors jurídics per a béns immobles i una àmplia xarxa de col·laboradors per garantir els sistemes de seguretat als habitatges, subministrament elèctric que garanteixi un estalvi més gran o les pròpies assegurances de la llar. Un servei global per a la gestió del patrimoni immobiliari.

gestionant patrimonis

Gestió d'actius financers i inversions immobiliàries

Voleu invertir en béns immobles, però creieu que necessiteu l’ajuda d’especialistes per definir la vostra estratègia d’inversió? Val la pena una hipoteca a renda fixa oa renda variable? Quin és el valor real d‟un habitatge? Som Gestio et pot ajudar a respondre totes aquestes preguntes, oferint-te tots els mecanismes per maximitzar la rendibilitat en el lloguer d’un habitatge o de diversos immobles.

Gestionar lloguers

Una de les activitats fonamentals en la gestió de patrimonis d’actius immobles és la gestió de lloguers. Ens ocupem de tot: assessorament per a taxacions de lloguer, cobraments, pagaments a proveïdors, avaries als habitatges o locals llogats, contractes de lloguer i, si cal, disposem de serveis jurídics per a reclamacions extrajudicials o judicials.
Que un sol propietari o propietària de diversos immobles faci tota aquesta feina, pot arribar a resultar una tasca gairebé impossible. Amb Som Gestio tindràs la tranquil·litat que tota la gestió està controlada per autèntics professionals especialitzats. Fins i tot en casos d’impagaments, sempre hi haurà solucions.

Assessorament financer

De la mateixa manera, podeu recórrer a nosaltres per obtenir informació financera sobre fons d’inversió i altres actius financers que llancen al mercat les diferents entitats de banca privada. Molts daquests productes financers poden ser una via per maximitzar la rendibilitat generada pel nostre patrimoni.
Moltes tenen el seu risc, per això comptar amb l’assessorament d’especialistes ens ajudarà a minimitzar aquest risc que sempre comporta, en menor o major mesura, la inversió en aquests productes i obtenir així el màxim benefici econòmic per als nostres clients. Assegura’t la millor gestió del patrimoni de què disposes actualment i garanteix el teu futur i el dels teus.

Altres incidències de les que ens ocupem

En el cas que necessitis serveis de gestió de l’arrendament a Olesa de Montserrat i rodalies, no dubtis a contactar-nos, encara que només sigui a efectes informatius. Contacta amb Som Gestio i t’informem.