Instal·lació d’alarmes de seguretat

Seguretat i tranquil·litat sempre, en tot moment. Tant quan som a casa nostra com quan som fora. Som Gestió disposa d´un servei d´instal·lació d´alarmes de seguretat.

Alarma per a un habitatge

Un dels nostres serveis és la instal·lació d’alarmes per a cases a Olesa de Montserrat i pobles propers. Disposem dels sistemes d’alarma i avís més innovadors, amb la darrera tecnologia. Connexió 24 hores a la central receptora, manteniment i garantia a tots els dispositius que conformen el conglomerat. De per vida.

Cada sistema d’alarma compta amb detecció de presència d’intrusos gràcies a una tecnologia innovadora: shocksensor, que protegeix totes les portes i finestres. Detectors de moviment extremadament sensibles i amb un gran rang dabast. Amb aquest sistema, és impossible acostar-se o manipular una porta o una finestra, ja no diguem fer l’obertura d’aquestes portes, finestres i altres zones d’accés.

alarma en la casa conectada

Cada alarma que conforma el sistema està connectada a la central receptora d’alarmes que, automàticament, si cal, dóna un avís a la policia. El seu mecanisme és immune a la inhibició i compta amb botó SOS per rebre ajudes davant d’emergències quan ens trobem a l’interior de casa nostra. També es pot connectar amb el mòbil i avisar duna incidència, encara que no estiguem a casa.

Els nostres sistemes dalarma per a la llar són millors. A diferència d’altres, cadascuna incorpora una targeta SIM (alarmes GSM) que no requereix despeses addicionals als usuaris.

Agents homologats Securitas Direct

Pensant a instal·lar o posar una alarma? Un servei de manteniment amb servei tècnic i que també s’ocupi d’avaries i les reparacions? Som agents oficials homologats de Securitas Direct per a la instal·lació d’alarmes a una llar.

Securitas Direct és l’empresa referència al sector, no només a Espanya, sinó a tot Europa. Els nostres clients estan a bones mans. Disposem d´un equip de professionals formats i altament qualificats en matèria de seguretat i alarmes. Sempre disponibles per a qualsevol incidència.

Altres serveis relacionats

A més, si pertanys a una comunitat de veïns o ets propietari de finques, pots recórrer a nosaltres com a empresa per a l’administració i la gestió de les seves activitats. Oferim un servei integral, incloent-hi, per descomptat, tot allò relacionat amb el sistema d’alarmes.

Per sentir-nos realment com a casa, la seguretat a la llar és imprescindible. Si voleu demanar un pressupost, poseu-vos en contacte amb el nostre servei tècnic i d’atenció al client. Resolem tots els teus dubtes i t’oferim informació precisa sobre les quotes mensuals que hauries d’abonar pel servei. Contacta ara amb Som Gestió!