promoció

Gestió de comunitats a Monistrol de Montserrat

Gestionar comunitats és una tasca que requereix la màxima dedicació, a més de comptar amb coneixements, experiència en la matèria i, també, contactes que puguin cobrir diferents necessitats habituals. Per això, és perfectament entenedora que optem per buscar una empresa per gestionar una comunitat a Monistrol de Montserrat.

Això és el que és Som Gestió, una empresa especialitzada en un servei integral per a comunitats de veïns. A més, també podem ocupar-nos de l’administració i la gestió de finques a Monistrol de Montserrat.

Administració de finques a Monistrol

Habilitats de comunicació, tant oral com escrita, empatia en el tracte, integritat, compromís, capacitat per donar resposta als problemes, capacitat de mediació i molta dedicació i passió per la feina. Aquestes són les qualitats que ha de tenir un bon administrador de finques personals.

El nostre equip de professionals compleix aquestes característiques. A més, a Som Gestio disposem d’especialistes en finances per a comunitats o finques, en serveis jurídics i tècnics per a reparacions. Un servei integral, podent ocupar-nos de tot. Fins i tot del subministrament elèctric o del sistema d’alarmes (som agents homologats de Securitas Direct).

gestió de comunitats a Monistrol

Pressupost empresa per a gestió de comunitat i finques

Vols contactar amb Som Gestio per sol·licitar un pressupost d’acord amb les teves necessitats? Informar-te sobre tots els nostres serveis?

Explica’ns quina és la teva situació i què és el que tens al cap. T’oferim assessorament inicial, sense cap compromís.