promoció

Administradors de finques a Collbató

Nous temps, noves exigències. Així, en qualsevol terreny, també a l’administració de finques. Avui dia, s’ha tornat pràcticament imprescindible comptar amb un servei d’administració de finques que es pugui fer càrrec de tots els aspectes relatius a la gestió. Però també un servei integral, que s’ocupi de reparacions, que tracti amb les assegurances o que pugui, fins i tot, instal·lar un sistema d’alarmes a la finca. Estàs buscant un servei d’administració de finques a Collbató? Pots comptar amb Som Gestió.

De quines funcions es pot ocupar un administrador de finques?

Un administrador de finques, entre les seves tasques, té les d’obligar a complir els diversos contractes, comptabilitat, ocupar-se o gestionar les avaries i reparacions, obligar a complir allò acordat a les juntes, gestionar la documentació i les altres atribucions que puguin acordar-se prèviament juntes o, com en aquest cas, si es contracta una empresa experta en gestió de finques i comunitats.

En aquest cas, Som Gestio no es redueix només a les activitats bàsiques d’un administrador de finques. El nostre servei abasta molt més que les pures tasques administratives. Amb els nostres serveis, comptabilitat i finances estaran sota la supervisió d’experts en la matèria. A més, com veureu ara, tenim la capacitat d’oferir un servei integral, fent-nos càrrec de tot. De tot. Si vols deixar en bones mans la gestió de la teva finca i oblidar-te de qualsevol aspecte relacionat, pots confiar en nosaltres.

administrador de finques a Collbató

Gestió de finques i comunitats a Collbató

Comptem amb un ampli equip de professionals i col·laboradors, qualificats i amb una llarga trajectòria a l’esquena. Des de la gestió econòmica fins a la gestió purament administrativa, així com iniciatives legals o jurídiques que es puguin requerir. A més, gràcies a la nostra àmplia xarxa de col·laboradors, com Securas Direct o Aldro Energía podem, si cal, instal·lar el sistema elèctric (es pot optar canviar de companyia), el sistema d’alarmes, assegurança de finques o comunitats i altres serveis complementaris.

Demana informació, sense compromís

Pensant a contractar un servei d’administració de finques o comunitats a Collbató? Confia en una empresa especialitzada, confia a Som Gestio. Pots contactar amb nosaltres per demanar preu o qualsevol tipus d’informació que necessitis saber. Contacta ara i t’informem!