Subministrament de llum i gas

Creus que pagues de més per la factura? Estàs pensant a canviar de companyia?
Som Gestió t’ofereix un pla d’estalvi per a les instal·lacions de llum i gas.

Estalvi a la factura

Som agents homolacs de la companyia Aldro Energía, la comercialitzadora de mercat lliure per a subministrament de llum i gas amb més creixement des de l’any 2015.

Companyia que destaca d’altres distribuïdores de llum i gas per oferir tarifes d’estalvi enfocades a aquelles persones que utilitzen les instal·lacions de manera habitual. Tarifes de llum i gas amb preus que s’adeqüen segons la quantitat d’energia utilitzada i la potència.

Comercialitzant subministraments per a Llars, Comunitats de Propietaris i PIMES.

contracte de llum venut

Una de les tarifes està enfocada a aquelles persones que solen fer servir indistintament les instal·lacions a qualsevol hora del dia, vàlida per als 365 dies de l’any. L’altra alternativa ofereix una solució amb tarifa reduïda a una franja horària: a l’hivern, de 22 a 12 hores ia l’estiu de 23 a 13 hores.

Calcular estalvi en tarifes de gas i llum

Com saber quant puc estalviar-me en canviar de companyia de llum i gas natural? Quin preu pagaria amb la tarifa nova? Si t’estaves preguntant això, ara mateix et pots assabentar. Al seu lloc web, Aldro Energía ofereix un senzill sistema per calcular l’estalvi a la factura ràpidament, responent un breu formulari.

Només hauràs de respondre algunes preguntes i dades sobre les característiques del teu habitatge, els electrodomèstics, l’horari de major consum i la companyia elèctrica amb què tens contractats els teus serveis de llum i gas actualment.

Contractar tarifa nova per a llum i gas

Som Gestió t’ofereix la possibilitat de canviar de companyia i contractar una tarifa de llum amb un pla d’estalvi i millors condicions. T’assessorem i facilitem tots els tràmits: càlcul de potència elèctrica, canvi de titular, CUPS (Codi Universal del Punt de Subministrament) i, finalment i després d’aportar les dades necessàries corresponents, formalitzar els contractes i l’alta de la llum i gas.
A més d’obtenir un nou contracte de gas i de llum a Olesa de Montserrat i municipis propers, també oferim un servei integral de gestió de finques i comunitats. Un servei que inclou el subministrament elèctric i de gas, sistemes de seguretat i alarmes, gestió i relacions amb assegurances, reparacions d’avaries i manteniment, així com serveis legals especialitzats per a finques i comunitats.

No paguis de més i comença a estalviar mes a mes en llum i gas. Contacta amb Som Gestió i t’informem.