promoció

Administrador de finques a Terrassa

Creus que un administrador de finques és allò que necessites? Som Gestió posa tots els recursos a la teva disposició, oferint-te un servei d’administració de finques o comunitats a Terrassa. Professionals amb experiència, la millor i més completa metodologia de treball i, a més, una extensa xarxa de col·laboradors de confiança per oferir un servei integral.

Gestió de comunitats a Terrassa

Com a especialistes en la gestió de comunitats i finques, hi ha diverses àrees d’aquesta gestió de què podem ocupar-nos. Podem abastar tot allò necessari, però sempre oferim un servei personalitzat.

Gestió econòmica

La gestió d‟una finca pot arribar a ser tan complexa com la de qualsevol empresa o institució pública o privada. Comptabilitat, optimització de despeses, balanç de comptes, relacions amb bancs o caixes d’estalvi… Per treure el màxim benefici als recursos disponibles, és ideal comptar amb especialistes en l’administració de finques a Terrassa.

administrador de finques a Terrassa

Serveis jurídics i assessorament legal

Convé comptar amb un servei jurídic especialitzat en finques per optimitzar tots els processos en casos de morositat i altres reclamacions legals. El nostre servei d´administració de finques a Terrassa inclou aquesta part de la gestió.

Manteniment i reparacions

De la mateixa manera, ens ocupem de resoldre qualsevol avaria o incidència tècnica. Un servei de manteniment resolutiu i sempre disponible.

Comunicació i dedicació plena

Un bon administrador de finques ha de ser un excel·lent comunicador. Ha de tenir una bona capacitat expressiva, empatia, però també lideratge, fermesa i personalitat a l’hora d’establir relacions amb proveïdors i amb els propietaris de la finca o la comunitat.

Acords de col·laboració

Això és clau si una empresa gestora de finques vol oferir un servei integral. Cal comptar amb una àmplia agenda de proveïdors i col·laboradors de confiança. Per exemple, amb companyies d’assegurances, companyies de subministraments elèctrics, empreses de sistemes de seguretat i alarmes o advocats, entre d’altres.

Empresa gestora de finques: Demana pressupost

Gràcies als serveis de Som Gestio, tota activitat relacionada amb l’administració d’una finca és coberta.
No t’haurà de preocupar per res.