Administrador de comunitat de propietaris

La responsabilitat que comporta pot esdevenir molta. Els coneixements necessaris, també. Pensant a recórrer a administradors d’una comunitat de propietaris? Professionals que puguin ocupar-se de tots els aspectes relacionats amb la gestió? Compte amb nosaltres.

Gestió de finques i comunitats de veïns

Les tasques i ocupacions d’un administrador de comunitats o finques depenen de les necessitats pròpies dels propietaris, però poden arribar a ser molt àmplies. Gràcies als serveis per a la gestió de comunitats de propietaris de la nostra empresa, pots deixar totes aquestes tasques a les nostres mans. Ens fem càrrec de tot.

Economia i finances

Facturació, custòdia de fons, pressupostos, control de despeses i de la comptabilitat, execució d’acords que hagin estat formalitzats a través de la Junta de Propietaris… En definitiva, tot allò necessari a nivell administratiu, però també la millor manera d’optimitzar tots els nostres recursos.

Avaries

Amb la disponibilitat de Som Gestio, sempre i en tot moment, qualsevol imprevist està cobert. Un servei de manteniment i reparacions per a avaries en comunitats de veïns que assegura que tota incidència serà coberta de manera àgil i eficaç, fins i tot les més urgents.

Servei jurídic

Qui hagi gestionat alguna vegada una comunitat de veïns o hagi estat president, sap que és necessari comptar amb un servei especialitzat en matèria legal. Assessorament en propietat horitzontal, redacció de contractes civils, mercantils i d’obra, reclamacions de cobraments i defensa legal davant de situacions que vulnerin els drets de la comunitat de veïns o propietaris.

Assegurances

Ens ocupem de contractar la millor companyia i l’assegurança necessària per a la finca o comunitat, així com totes les gestions necessàries durant el servei de manteniment posterior. Inclòs dins del servei integral, però també podeu optar per nosaltres per canviar l’assegurança d’una finca o de la vostra comunitat de propietaris.

Sistemes de seguretat

Som Gestió exerceix d’agent homologat de Securitas Direct, podent instal·lar una alarma, oferir suport tècnic continu, fer-nos càrrec de reparacions i de les incidències relacionades amb el sistema d’alarmes i detecció d’intrusos.

Altres subministraments

Si vols reduir el consum de llum i gas, podem realitzar-te una simulació sense compromís del cost actual del teu subministrament amb Aldro Energia i Soluciones i si trobem aquest estalvi et gestionem el canvi de companyia. Aldro Energía y Soluciones ofereix diferents ofertes per obtenir tarifes més econòmiques i el màxim estalvi a les factures d’electricitat i gas.

On oferim els nostres serveis?

Disposem de professionals especialitzats en les àrees anteriorment esmentades i amb l’experiència d’haver administrat ja finques de diferent índole als municipis i localitats d’Olesa de Montserrat, on hi ha la nostra seu, Terrassa, Martorell, Collbató, Esparreguera, Abrera, Sant Andreu de la Barca, Gelida, Viladecaballs, Castellbisbal, Bruc i Monistrol de Montserrat.

Tarifa d'un administrador de finques

Oferim un servei personalitzat, enfocat a les pròpies exigències dels nostres clients. Per això, si necessites saber quin és el preu exacte per administrar la teva comunitat o finca, explica’ns perquè has pensat en nosaltres i quines són les teves necessitats. Des de Som Gestio us oferirem informació detallada i un pressupost per cobrir els serveis que requereixes.

Contacta ara i t’informem.