Assegurança comunitat de propietaris

Entre els nostres serveis, hi ha el de gestionar assegurances en comunitats de propietaris i finques o altres immobles. Som Gestio es pot fer càrrec de la contractació d’assegurances i de tots els tràmits que es requereixin amb les principals companyies asseguradores.

Són obligatòries les assegurances per a comunitats de veïns?

La Llei de propietat horitzontal no obliga a contractar una assegurança específica per a una comunitat de veïns, però sí que s’assenyala i preveu la possibilitat de contractar una assegurança que cobreixi els danys causant en una comunitat o finca. La nostra recomanació és sempre la de comptar amb una assegurança per a la finca, podent contemplar la possibilitat d’incloure altres assegurances addicionals i complementàries. La LPH també destaca la possibilitat de concloure un contracte de manteniment recurrent i permanent per a un immoble i totes les instal·lacions.

Encara que la Llei no exigeix obligatorietat d’assegurances per a una comunitat de veïns en territori nacional, hi ha dues excepcions a la norma general, les adoptades per les comunitats autònomes de Madrid i València, on sí que és obligatòria una assegurança per a una comunitat de veïns. Una assegurança bàsica per cobrir danys i desperfectes habituals i les reparacions.

gestionar una assegurança a la comunitat

Tipus d'assegurances a comunitats de propietaris i finques

Som Gestió pot ocupar-se de dissenyar el millor pla dassegurances per a tu i els teus. Com veurem ara, hi ha diferents tipus dassegurances en immobles com finques o per a les zones comunes i llars duna comunitat de veïns. I per a les persones que usen les seves instal·lacions.

Segur per a la finca o comunitat

Des de Som Gestió ens encarreguem d’estudiar cada cas per oferir la millor assegurança possible, en base a les necessitats pròpies. En una assegurança per a finques o comunitats cal cobrir, de forma obligatòria, incendis i responsabilitat civil (danys a terceres persones). De manera opcional, es poden incloure reconstruccions o reformes, cobrir danys estètics, robatoris, trencaments, cotxes i instal·lacions de garatge, defensa jurídica, assegurances d’empleats o assistència a l’edifici per a serralleria, electricitat, ascensors i altres serveis habituals.

Assegurances de la llar

Una assegurança de comunitat cobreix diferents aspectes dels espais comuns. Però, a més de les zones comunes, podem gestionar la contractació d’assegurances i relacions amb companyies d’assegurances de la llar per a cadascun dels habitatges de la comunitat.

Assegurances d'accidents

La protecció que totes les persones necessiten, ja siguin empleats, residents o usuaris de les instal·lacions, davant de situacions d’incapacitat o invalidesa per un accident, podent optar també per cobertures complementàries opcionals.

Segur de vida

Igualment, els qui confien en les nostres assegurances poden afegir al seu pack de contractes asseguradors una assegurança de vida per als integrants de la llar. L’assegurança de vida no només cobreix la mort del prenedor i garantint ingressos per als seus éssers estimats, sinó que també pot servir el mateix prenedor de l’assegurança de vida per obtenir rendibilitats al seu patrimoni.

Assegurances de mascotes

Sabem perfectament com són d’important els animals de companyia per a la felicitat dels seus amos. Però aquesta felicitat no seria plena sense la tranquil·litat de comptar amb una assegurança per a gossos, gats o qualsevol altra mascota. D’aquesta manera, quan emmalalteixi o tingui un accident quedaran cobrides les consultes al veterinari, les proves diagnòstiques, anàlisis que es requereixin fer-li o, si cal, l’hospitalització de l’animen i les intervencions quirúrgiques.

Assegurança d'estalvi

Un mecanisme financer a través del qual la companyia dassegurances adquireix un compromís debonar una quota dins un període prestat. Actua com a assegurança de cobertura davant de la defunció (assegurança de vida-estalvi) i com una forma d’estalvi.

Oferim el nostre servei d’assegurances a Olesa de Montserrat i diversos municipis i localitats properes. Contacta per sol·licitar un pressupost o informar-te. Realitzem projectes sobre qualsevol tipus d’assegurança, tant a nivell de comunitat com de manera particular.
Vehicles, llars, decessos, RC, salut, comerços, accidents, vida, estalvi, caravanes, empreses, Penta, art…
Més de 15 companyies asseguradores perquè puguis triar la que més s’adapti a les teves necessitats.