promoció

Administrador de comunitats a Sant Andreu de la Barca

La nostra empresa està especialitzada en ladministració de comunitats de veïns o propietaris. Un servei integral, incloent-hi el manteniment d’instal·lacions i l’assessorament jurídic. Necessites conèixer les nostres tarifes?
Contacta ara amb Som Gestió. T’informem sobre preus i totes les característiques del servei ofert.

Gestionar comunitats de veïns

La gestió d’una comunitat de veïns es pot complicar de manera exponencial. Són molts els factors que intervenen i dels quals ens hem de fer responsables. Som Gestio t’assegura un servei compromès, dedicat, responsable i capaç d’optimitzar la gestió a l’àrea econòmica i comptable, així com a altres serveis.

Serveis com a assessoria jurídica per a comunitats de veïns a Sant Andreu de la Barca, podent recórrer a nosaltres per a la defensa dels seus drets com a propietari o veí, així com per a redacció d’informes, reclamacions amistoses, contractes i assessorament per a la redacció de convocatòries de juntes .

A més, també ens ocupem, per descomptat, de totes les tasques administratives i de secretaria. I de les reparacions que calgui fer a les instal·lacions, podent resoldre les avaries urgents en temps rècord.

servei d'administració de finca

Finalment, podem cobrir, si cal, el subministrament de llum i gas, oferint un pla d’estalvi a la factura amb els serveis d’Aldro Energía y Soluciones, i també instal·lar el sistema d’alarmes, com a agents homologats de Securitas Direct que som .