Servicios comunidad de vecinos

Som Gestió ofereix una àmplia varietat de serveis per a comunitats de veïns. Vetllam pel bon règim de la comunitat i totes les seves instal·lacions, així com la gestió correcta de les despeses.

Els nostres serveis

On?

La nostra tasca no és purament administrativa. Realitzem un servei molt complet, atenent a la planificació de les juntes, resolent avaries amb caràcter d’urgència, optimitzant els recursos de cara a possibles obres o inversions que es requereixin fer i oferint una àmplia gamma de serveis.

Serveis com a subministrament de llum, instal·lació d’alarmes i sistemes de seguretat, tramitació d’assegurances de la comunitat de veïns i, també, assessorament legal i defensa jurídica.

gestió de comunitat de veïns

A les localitats de Martorell, Terrassa, Monistrol, Bruc, Collbató, Sant Andreu de la Barca, Viladecaballs, Abrera, Castellbisbal, Gelida i Esparreguera. Si la vostra comunitat de veïns està ubicada a qualsevol punt d’aquests municipis, pots comptar amb els nostres serveis per a una comunitat de veïns.

Preus administrar comunitat de veïns

Quines són les habituals tarifes dels serveis per a comunitats de veïns? Som Gestió ofereix cobrir les necessitats que tinguis perquè la teva comunitat no pagui de més.

Preus econòmics per un servei especialitzat, amb experiència i professionals qualificats. Ja sigui per ocupar-nos de tot allò que confereix a l’administració i gestió o només per a un servei en concret: per instal·lar un sistema d’alarmes, canviar de companyia elèctrica per estalviar en llum o per obtenir assessorament a la redacció de contractes oa qualsevol altre que requereixi especialistes en matèria jurídica per a comunitats de veïns.

Et realitzem un estudi de les teves despeses sense cap mena de compromís, per així poder valorar la seva quota és la correcta.</ p>

Demana pressupost, sense compromís. Contacta ara amb Som Gestió.