promoció

Administrador de finques a Gelida

Som Gestió és una empresa especialitzada en aquest sector que ofereix els seus serveis com a administrador de finques a Gelida i altres zones properes a aquest municipi. En aquestes línies t’expliquem en què consisteixen els nostres serveis com a administradors de finques i comunitats de veïns.

Gestió d´una comunitat de veïns

Un bon administrador de finances no s’ha de limitar a fer gestions o tràmits simples. Actualment s’exigeix molt més. Tant, que la disponibilitat i la dedicació són, pràcticament, a temps complet.

A més de les tasques bàsiques d’un administrador de comunitats de veïns o finques, la persona o empresa encarregada ha de tenir formació en comptabilitat i finances, saber manejar les crisis, resolutiva davant de problemes imprevistos i previstos i comptar amb bons dots comunicatius.

Perfecte si aquesta empresa o persona pogués encarregar-se de tot, fins i tot de l’assegurança de les llars en una comunitat de veïns, de la instal·lació elèctrica o del sistema d’alarmes, per esmentar alguns aspectes que es poden atendre. Som Gestió es pot ocupar de tot això… i molt més.

administradors de finques a Gelida

Empresa gestora de finques i comunitats

Tens unes necessitats específiques que cal cobrir? No t’interessa canviar de companyia elèctrica o d’assegurança, però sí que recórrer a nosaltres per administrar una comunitat de veïns o una finca a Gelida? Responem en base a les teves necessitats, oferint-te un pressupost per a aquells aspectes que calgui cobrir.

Compte amb professionals especialitzats en la gestió de finques i comunitats de veïns. Compte amb els serveis de Som Gestió.