promoció

Administració de finques a El Bruc

Creus que un administrador de finques a El Bruc pot ser la millor opció per comptar amb les millors garanties per a les instal·lacions, alliberar els propietaris de responsabilitat i optimitzar-ne la gestió? Confia en els nostres serveis com a administradors de finques i comunitats de propietaris.

Cobrim aquest servei a qualsevol punt del municipi del Bruc i altres zones de la comarca d’Anoia, així com al Baix Llobregat. A tota aquesta zona geogràfica, no trobaràs una millor empresa per administrar una comunitat de propietaris o una finca. I és que ens podem fer càrrec de les diferents parcel·les que implica la gestió.

Gestió de comunitat a El Bruc

És una comunitat el que necessites deixar a les nostres mans? Algun servei concret o prefereixes que ens fem càrrec de tot?

Podem ser els responsables de la gestió econòmica d’una comunitat de propietaris, però també de tot allò referent al manteniment d’instal·lacions (reparacions, revisions i actualitzacions), serveis d’assessorament legal i defensa jurídica, sistemes de seguretat i alarmes o subministraments de llum i gas. Tot en un. Oblida’t de la gestió de la teva finca i deixa-la a les millors mans possibles.

gestió de comunitat a El Bruc

Per informar-vos sobre preus o qüestions tècniques, el nostre servei d’atenció al client es troba sempre a disposició dels usuaris.

Contacta ara amb Som Gestió.