promoció

Administració de comunitat a Abrera

La nostra empresa ofereix serveis per a l’administració de comunitats de veïns a Abrera, a qualsevol punt d’aquest municipi del Baix Llobregat. Oferim un servei integral, que va des de la gestió i l’administració rutinària de la comunitat de veïns o propietaris, fins a ocupar-se de la contractació i tràmits amb les assegurances, ocupar-se de les avaries freqüents o els serveis jurídics i legals, sempre tan necessaris.

Gestió d'una comunitat de propietaris

Una de les nostres especialitats és la gestió de comunitats de propietaris o de comunitats de veïns. Disposem d´un equip de professionals amb àmplia experiència en les tasques. També en administració de finques.

A més, disposem d’una àmplia xarxa de col·laboradors per oferir un servei integral, sense necessitat de contractar empreses per a altres serveis relacionats. Tot en un. Més facilitat i més practicitat.

Aquest és l’avantatge d’optar per una empresa per a l’administració d’una comunitat a Abrera com Som Gestio.

administració de la teva comunitat a Abrera

Tarifa d'un administrador de comunitats a Abrera

Quina és la tarifa d’un servei d’administració de comunitats? Necessites informació sobre els nostres preus per decidir-te?
Per sol·licitar un pressupost exacte per a l’administració d’una comunitat a Abrera, no dubteu a contactar amb Som Gestio.